Ingyenes szállítás 20.000Ft felett!

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vitacreme B12 a ráncok ellen

A Vitacreme B12 bizonyítottan hatékony ránctalanító krém

 A Vitacreme B12 Regeneráló krém, hatékonysága klinikailag bizonyított. 

Használja a Vitacreme B12-t, és nézze meg milyen csodálatos eredményeket ér el!

Ahogy öregszünk, bőrünk fokozatosan veszít rugalmasságábólráncok és a finom vonalak egyre szembetűnőbbek lesznek. Szerencsére vannak olyan összetevők, amelyek segíthetnek enyhíteni az öregedés jeleit és késleltethetik a ráncok megjelenését.

A B12-vitamin rendkívül hatékony a ráncok ellen, természetes módon aktiválja a kollagénrostokat, serkenti a bőr sejtregenerációs folyamatát és fenntartja a bőr természetes nedvességtartalmát.

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a B12-vitamin lenyűgöző eredményeket produkál, a ráncok és a finom vonalak visszaszorításában, a bőr rugalmasabbá tételében. Segít megerősíteni annak védőrétegét, valamint hozzájárul egészségéhez és fiatalos ragyogásához. Ha a napi bőrápolási rutinunkba B12-vitamint tartalmazó termékeket használunk, jól látható és hosszan tartó előnyökre tehetünk szert bőrünk állapotát tekintve.

Klinikai vizsgálatok bizonyítják hatékonyságát

Száz ember bevonásával végeztek egy tanulmányt, akik különböző bőrtípusokkal rendelkeztek, úgymint zsíros, száraz és normál bőrrel. A tesztalanyok 7 héten keresztül naponta használták a Vitacreme B12 krémet. A tesztidőszak utáni általános értékelésük rendkívül pozitív volt. Azt állították, hogy regenerálókrém könnyen felszívódottbőrük puha és selymes lett, miközben nem lett zsíros vagy fényes.

Beszámolók:

A tesztelők 100%-a jelentős eredményeket tapasztalt a regeneráló krém használatával.

  • 25%-uk érzékelhető javulást tapasztalt az arc és nyak bőrének feszességében, ráncok mélysége elhalványult. A bőr pedig érezhetően puhább és frissebb lett.
  • 40%-uk elmondta, hogy bőre nedvességtartalma jelentősen javult, rugalmasabbá és feszesebbé vált, míg ráncaik és a finom vonalak láthatóan csökkentek. 
  • 35%-uknál nagymértékű javulás mutatkozott a bőr nedvességtartalmában, miközben rugalmassága is javult. 

Mindenki aki részt vett a vizsgálatban nagyon gyors változást észlelt, már az első hét után látható eredmények mutatkoztak! A kutatások szintén igazolják, hogy  a Vitacreme használata segít az elasztin rostok újjáépítésében a köztes dermo-epidermális zónában, így téve feszessé és rugalmassá a bőrt.

Az alábbiakban két kép látható a Vitacreme B12 regeneráló krém használata előtt illetve után.

Sokan keresnek öregedésgátló termékeket ráncaik ellen, és nem ok nélkül. 

A bőr alatti közvetlen rétegben úgynevezett szubkután zsírral rendelkezünk, amely az öregedéssel együtt csökkeni kezd, eközben a bőr kollagén termelődési képessége is veszít erejéből. Így egyes helyeken befelé süllyed, elveszti rugalmasságát, apró vonalak, mélyebb ráncok alakulnak ki rajta. A Vitacreme B12 Regeneráló krém segíti a kollagén rostok természetes képződését. 

Ráncokat aludhatunk magunkra

Még alvás közben is mikor nyugodtan pihenünk, fennáll az "alvási" ráncok kialakulásának veszélye. Azok az emberek, akik mindig ugyanazon az oldalukon alszanak, akár aszimmetrikus ráncokat tapasztalhatnak alvási szokásaik miatt.

A nap és a bőr

A nap soha nem volt a bőr legjobb barátja, ezért fontos, hogy átgondolt napozási szokásaink legyenek. A fényvédő krém nemcsak a bőrpír ellen véd, hanem segít megelőzni az erős UV-sugarak hatására kialakuló "öreg" bőrt. Mind a nap UVA, mind az UVB sugarai változásokat okozhatnak a bőr alatti területeken, ami hosszú távon vékonyabbá teszi a bőrt, ez pedig jobb feltételeket biztosít a ráncok képződésére.

Mindig gondoljunk a fényvédelemre, mint megelőzésre és használjunk regeneráló és/vagy ránctalanító krémet is. A szem körüli finomabb bőrt védhetjük napszemüveg viselésével, mikor ragyog a nap.

Életmódunk nyomot hagy

bőr a test legnagyobb szerve, és ugyanúgy gondozásra szorul, mint bármely más testrészünkNem felejti el a káros életmódot, a dohányzást vagy a rossz napozási szokásokat sem. Ezek azok a dolgok, amelyek a legkeményebb nyomokat hagyják, ezért mindig érdemes befektetni a legjobb regeneráló és ránctalanító krémekbe, amelyek hidratálnak, és kiváló minőségű összetevőkkel képesek táplálni a bőrt .

Használjon ránctalanító krémet még a ráncok kialakulása előtt!

Mint látható, a ráncok az életmód és a természeti törvények alattomos következményei. A bőr öregszik, ezért fontos olyan jól működő szokásokat bevetni, mint a ránctalanító krém korai használata annak érdekében, hogy késleltessük a bőr öregedésének jeleit. Egy hatékony ránctalanító krém, mint például a Vitacreme B12, kisimítja a finom vonalakat, csapást mér a ráncokra, simábbá és fiatalosabbá teszi a bőrt.