Ingyenes szállítás 20.000Ft felett!

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vitacreme B12 atópiás ekcéma ellen

Vitacreme B12 az atópiás ekcéma tüneteinek enyhítésére

Az ekcéma egy krónikus, viszkető, allergiás betegség, amely gyakrabban alakul ki azoknál az embereknél, akik más típusú allergiákkal is küzdenek, különösen, ha asztmában vagy pollenallergiában szenvednek.

Az atópiás ekcéma tünetei változó súlyosságúak lehetnek egyénenként. Van, akinek csak néhány kis ekcémás területe van a testén, míg mások súlyos fellángolásokkal küzdenek a test nagyobb részein. A tünetek megjelenése is ingadozhat, néha az ekcéma hevesen jelentkezik, míg más időszakokban alig mutatkoznak jelei. Azonban mindig van megoldás a kellemetlen irritációk enyhítésére. 

A Vitacreme B12 termékcsalád B12-vitamin tartalma kiválóan alkalmazkodik az atópiás ekcéma által okozott tünetek enyhítésére. Az B12-vitamin pozitív hatással van a bőr állapotára, segíti a sejtek megújulását és hidratáltságát. Ezáltal a Vitacreme B12 Regeneráló krém különösen hatékony megoldást nyújt az ekcéma által kiváltott irritációk és szárazság kezelésére.  

Próbálja ki a Vitacreme regeneráló krémet B12-vitaminnal az érintett területeken, és megérzi a különbséget, az egészséges és nyugodt bőrt!